Cum recomandăm un produs

Cum recomandăm un produs?

Proiectul VIAȚA vrea să aducă o schimbare majoră în viața noastră. Implicit în societate. Așa cum arătăm aici, nu ne finanțăm din recomandările unor produse. Nu facem publicitate de niciun fel: nici pe față, nici mascată. Considerăm că modul în care funcționează acum publicitatea (cine are bani – sau face într-un fel sau altul – plătește publicitate și noi cumpărăm produse) este ineficient și incorect, devenind chiar toxic în ultima vreme. Considerăm că acest lucru se schimbă încet, parcă prea încet: sunt oameni care postează în nume personal review-uri, dau ”like”-uri sau inimioare, recomandă într-un fel sau altul un produs/serviciu pe care l-a folosit.

Aceasta este următoarea normalitate!! Un spațiu unde găsești informații despre cele mai bune produse și servicii, doar pentru că sunt. Cei care le oferă nu e nevoie să plătească pentru asta, ci doar să fie tot mai buni. Atât!

Putem doar noi doi să facem această schimbare? Evident, nu. Doar împreună cu voi toți!!! 🙂

Produsele pe care le recomandăm la secțiunea ”Recomandările noastre” sunt produse pe care noi le cunoaștem și care respectă următoarele cerințe:

  1. Respectă ”Principiile sănătoase de viață”.
  2. Se încadrează în sistemul de notare a recomandărilor și autopromovărilor de pe site: fiecare (auto)recomandare va avea o iconiță după titlu astfel:
    1. Testat. Acestea sunt produse pe care le știm, le-am testat și pentru care am verificat ingredientele folosite și modul de realizare.
    2. Recomandat. Acestea sunt produse de care știm și pe care le considerăm recomandabile, însă nu sunt încă testate de noi.

Recomandările produselor nu se fac contra cost și sunt disponibile doar membrilor.

Cu drag,

Cătălina și Sebastian

6 ianuarie 2019, Roșu

Cât de util a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

10 ianuarie 2019
0
Comentarii recente
Arhive
Categorii

Subscribe to newsletter