Vreți să ne recomandați?

Vreți să ne recomandați?

Acest proiect vrea să aducă o schimbare majoră în viața noastră. Implicit în societate. Așa cum arătăm aici, nu ne finanțăm din recomandările unor produse. Nu facem publicitate de niciun fel: nici pe față, nici mascată. Considerăm că modul în care funcționează acum publicitatea (cine are bani – sau face într-un fel sau altul (link poveste Cătă) – plătește publicitate și noi cumpărăm produse) este ineficient și incorect, devenind chiar toxic în ultima vreme. Considerăm că acest lucru se schimbă încet, parcă prea încet: sunt oameni care postează în nume personal review-uri, dau ”like”-uri sau inimioare, recomandă într-un fel sau altul un produs/serviciu pe care l-a folosit.

Aceasta este următoarea normalitate!! Un spațiu unde găsești cele mai bune produse și servicii, doar pentru că sunt. Cei care le oferă nu este nevoie să plătească pentru asta, ci doar să fie tot mai buni. Atât!

Putem doar noi doi să facem această schimbare? Evident, nu. Doar împreună cu voi toți!!! 🙂

Așa că cine dorește să ne recomande poate s-o facă dacă îi place VIAȚA și, foarte important, dezinteresat.

Pentru o totală transparență și pentru a elimina orice fel de speculație, precizăm încă de acum că nu plătim în nici un fel aceste recomandări. Și nici nu recomandăm nimic la schimb. Ceea ce recomandăm noi este ceea ce am experimentat și este sănătos.

Cum putem fi recomandați: pe site-ul vostru personal sau al firmei, pe contul vostru Facebook, Instagram, Linkedin, Tweeter etc și prin a menționa sau vorbi despre VIAȚA în diverse activități (cursuri, seminarii, întruniri, discursuri, prezentări etc).

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru recomandarea noastră mai departe. Doar așa va crește comunitatea noastră și așa vom deveni mai buni și mai buni.

Cu drag,

Cătălina și Sebastian

6 ianuarie 2019, Roșu

Cât de util a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

9 ianuarie 2019
0
Comentarii recente
Arhive
Categorii

Subscribe to newsletter