Despre noi și echipă. Calea noastră.

Despre noi și echipă. Calea noastră

Suntem Cătălina și Sebastian și te invităm cu drag să te bucuri de toată informația pe care o vei găsi pe această platformă.

Proiectul VIAȚA a fost inițiat din dorința noastră de a avea cât mai mulți dintre noi acces direct la informație pură, nealterată și organizată toată în același loc despre o viață sănătoasă, ușor de citit și de înțeles. Pentru a evolua!

Nu avem pretenția că am adunat pe site înțelepciunea omenirii. Sau că suntem mai buni decât tine. Sau decât alții. Nu despre asta este vorba. Singura comparație pe care o considerăm relevantă pentru fiecare este cea cu sine însuși. Vrem să ne folosim de toată experiența noastră de până acum pentru a aduna aici toate acele lucruri pe care noi le putem cuprinde și pe care le considerăm cele mai utile din ce-am trăit și să ți le punem la dispoziție.

Împreună cu echipa noastră îți propunem să te uiți la toată această informație încercând să observi motivul pentru care ți-o transmitem, cum am ajuns la ea, prin ce experiențe am trecut. Și apoi s-o compari cu ce știi/crezi despre ea.

Iar la sfârșit, așa cum spuneam și aici, decizi ☺

Cu drag,

Cătălina și Sebastian

Cât de util a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

14 ianuarie 2019
0
Comentarii recente
Arhive
Categorii

Subscribe to newsletter