Revelionul – 2022/2023

Sărbătorile de iarnă

Revelionul – 2022/2023

Pentru că dacă vrem să schimbăm ceva trebuie să venim cu altceva în loc, ne-am gândit la o nouă modalitate de a petrece revelionul. Să-l scoatem de tot din viața noastră nu este o idee bună: toată lumea se bucură de fiecare dată când începe un an nou. Pământul a terminat o rotație în jurul Soarelui și începe alta. 😀 Așa că ne putem bucura și noi, însă altfel. 😎

O modalitate sănătoasă de la un capăt la altul de a petrece revelionul, adică:

  • Locația va fi undeva la munte: la noi sau la bulgari (Borovets sau Bansko). Asta în ideea că vom respira aer curat, ne vom plimba pe jos și vom schia – cine vrea. Ambele sunt cele mai aproape destinații și putem ajunge ușor – spre deosebire de Austria.
  • Micul dejun, precum și celelalte mese (când va fi cazul) pe care le vom lua la hotel vor fi vegane și vor respecta principiile noastre.
  • Petrecerea de Revelion este principalul eveniment. 😎 😮 😈 Programul general, câte zile vom sta, celelalte activități sunt colaterale și vor fi modificate în funcție de feedback-ul vostru. 😉 
  • Petrecerea va avea loc cât este posibil în orele în care suntem în mod normal activi. Nu noaptea. Noaptea este necesară pentru a lăsa organismului nostru timp de ”răcire”. Altfel se uzează mai repede decât am vrea… e normal. Ca orice aparat utilizat mai mult decât timpul de utilizare recomandat, fără a-i lăsa pauza cerută de producător. 😀
  • Cu excepția petrecerii de revelion, când se va servi – cine dorește – un pahar de șampanie la trecerea dintre ani, la acest program NU se servește alcool, cafea, băuturi răcoritoare, energizante. Ce se servește: apă, ceai, fresh, limonadă.
  • În ceea ce privește fumatul, nici această activitate nu este în acord cu principiile sănătoase de viață, motiv pentru care vă recomandăm cu insistență – dacă doriți să participați la acest eveniment – să luați în considerare o pauză de fumat.

Aceasta este o propunere a unui alt fel de a petrece Revelionul. Pentru a putea să participi și să propui activități sau modificări de program este necesar să te înregistrezi.

Cu drag,

Cătălina și Sebastian

01 august 2021, Roșu

Cât de util a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 august 2021
1
Comentarii recente
Arhive
Categorii

Subscribe to newsletter