Donații

Donații

Acest proiect vrea să aducă o schimbare majoră în viața noastră. Implicit în societate. Așa cum arătăm aici, nu ne finanțăm din recomandările unor produse. Nu facem publicitate de niciun fel: nici pe față, nici mascată. Considerăm că modul în care funcționează acum publicitatea (cine are bani – sau face într-un fel sau altul – plătește publicitate și noi cumpărăm produse) este ineficient și incorect, devenind chiar toxic în ultima vreme. Considerăm că acest lucru se schimbă încet, încet: sunt oameni care postează în nume personal review-uri, dau ”like”-uri sau inimioare, recomandă într-un fel sau altul un produs/serviciu pe care l-a folosit.

Putem doar noi doi să facem această schimbare? Evident, nu. Doar împreună cu voi toți!!! 🙂

Donația este o sursă de venit acceptată de noi atâta timp cât este publică, pentru o totală transparență și pentru a elimina orice fel de speculație. Deci numele celor care donează împreună cu recomandările sale existente (dacă este cazul) sunt publice și pot fi consultate aici. Donația, la fel ca și taxa de membru, este folosită pentru a asigura funcționarea acestui proiect și pentru a ne permite să îl dezvoltăm prin adăugarea de noi opțiuni/activități și prin suportarea integrală sau parțială a costurilor unora dintre evenimente, precum și pentru asigurarea resurselor necesare funcționării echipei noastre.

Donațiile se fac aici.

Vă mulțumim pentru suportul vostru. Cu orice gest al oricăruia dintre voi comunitatea VIAȚA se va dezvolta și așa vom deveni mai buni și mai buni.

Cu drag,

Cătălina și Sebastian

26 ianuarie 2019, Roșu

Cât de util a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

7 ianuarie 2019
0
Comentarii recente
Arhive
Categorii

Subscribe to newsletter